Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δίπλα σας από το 1980

business elevatorΗ RODITIS ELEVATORS ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύεται στην εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και αναβάθμιση ανελκυστήρων. Ειδικότερα η RODITIS ELEVATORS αναλαμβάνει την μελέτη, συντήρηση, επισκευή, εγκατάσταση και αναβάθμιση ανελκυστήρων και συστημάτων ανύψωσης σε νεόδμητα και παλιά κτίρια και εγγυάται άριστο και ασφαλές αποτέλεσμα χάριν στο έμπειρο προσωπικό της.

Με αρχές την ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και υποστήριξη η RODITIS ELEVATORS συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της και να βελτιώνεται διαρκώς.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση παντός τύπου ανελκυστήρων εγγυάται την άριστη εφαρμογή του στις παλιές και νέες οικοδομές. Η RODITIS ELEVATORS στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με στελέχη που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων. Η εταιρεία μας επιλέγει τα υλικά της από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες βιομηχανίες στο χώρο.

Η RODITIS ELEVATORS προσφέρει άμεσο και αξιόπιστο service. Η άριστη ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν τους κύριους στόχους της εταιρίας.

Η εταιρία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων όπως KLEEMANN, MORIS κλπ. οι οποίες παρέχουν υψηλή τεχνολογία και αξιοπιστία στο χώρο.

ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ UPVISOR