ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

syntirisi

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η συντήρηση του ανελκυστήρα εκτός από την υποχρεωτική περιοδικότητα που προβλέπεται βάση νομοθεσίας είναι κατά κύριο λόγο απαραίτητη για την ασφάλεια της μεταφοράς των επιβατών. Επιπλέον εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του ανελκυστήρα και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά την χρήση του.

Η τακτική συντήρηση των ανελκυστήρων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο:

 • Ελέγχει τις διατάξεις ασφαλείας και γενικά τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα
 • Φροντίζει για την λίπανση και τον καθαρισμό των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων

Πραγματοποιώντας τακτικά την συντήρηση του ανελκυστήρα εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του και αυξάνεται η διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ασφάλεια σας και η διαρκής βελτίωσή μας.

upgrade

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η ανακαίνιση των παλαιών ανελκυστήρων είναι απαραίτητη προκειμένου αυτοί να εκσυγχρονιστούν και να εναρμονιστούν με τα πρότυπα της κοινής Εΰρωπαικης και Ελληνικής νομοθεσίας ώστε να διασφαλιστεί το αναγκαίο επίπεδο ασφαλείας για τους επιβαίνοντες.

Το τμήμα ανακαίνισης είναι πρόθυμο να σας ενημερώσει για όλες τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και με γνώμονα την ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα του ανελκυστήρα , να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την αναβάθμισή του.

Με την αναβάθμιση του ανελκυστήρα:

 • Αντικαθίστανται τα επιμέρους εξαρτήματα των ανελκυστήρων είτε επειδή έχουν υποστεί φθορά λόγω της χρήσης τους, είτε επειδή δεν πληρούν τις νέες προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία
 • Αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας & άνεσης των των χρηστών του ανελκυστήρα
 • Βελτιώνεται η αισθητική των παλαιών θαλάμων , η οποία μειώνεται αισθητά με το πέρας του χρόνου
 • Επιτυγχάνεται η βέλτιστη λειτουργικότητα του ανελκυστήρα.
 • Εξοικονομείται ενέργεια
 • Πιστοποιείται ο παλαιός ανελκυστήρας και ανανεώνεται η άδεια λειτουργίας του
egkatastasi

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η πολυετής εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό, μας επιτρέπει να αναλάβουμε κάθε είδους εγκατάσταση ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος με γνώμονα πάντα την σωστή αναλογία τιμής και ποιότητας. Στην εγκατάσταση ενός νέου ανελκυστήρα τοποθετούμε πάντα αξιόπιστα και επώνυμα υλικά που συνοδεύονται από το ειδικό σήμα πιστοποίησης C.E. της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγκαθιστούμε παντός τύπου ανελκυστήρες και ανυψωτικά μηχανήματα.

 • Εγγυάται στο μέγιστο την ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή οδηγία 95/16/ΕΚ και τα αντίστοιχα πρότυπα που διέπουν τη λειτουργία των ανελκυστήρων και των ανυψωτικών μηχανημάτων.
 • Εξετάζει με λεπτομέρεια τις ανάγκες κάθε έργου, όσο σύνθετο και εάν αυτό είναι (χωρίς μηχανοστάσιο ή φρεάτιο, φρεάτιο με χαμηλές άνω/κάτω απολήξεις, κτλ), και σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.
 • Εφαρμόζει λύσεις που επιτρέπουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 •  Προσφέρει πολυετή εγγύηση για τους ανελκυστήρες που εγκαθιστά.
 • Ασφαλίζει τον ανελκυστήρα σε όλα τα στάδια της εγκατάστασης του.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας δεν διαθέτει αντίβαρο καθώς η λειτουργία του οφείλεται στην έξοδο ενός εμβόλου από τον κύλινδρο χάρη στην υδραυλική πίεση που ασκείται από μία αντλία λαδιού. Χρησιμοποιείται ευρέως χάρη στο χαμηλότερο κόστος κατασκευής και εγκατάστασης σε οικοδομές με μικρό αριθμό στάσεων με χρήση κυρίως κατοικίας και χαμηλά επίπεδα κίνησης.


Η κίνηση και το σταμάτημα γίνονται ομαλά προσφέροντας άνεση στους χρήστες. Διαθέτουν πίνακες αυτοματισμού με λειτουργία αυτόματου απεγκλωβισμού σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.


Το μηχανοστάσιο αποτελείται από τον πίνακα αυτοματισμού και τη μονάδα ισχύος (κινητήριος μηχανισμός), τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και σε ερμάριο (ντουλάπα) σε περίπτωση που δεν έχει προβλεφθεί χώρος μηχανοστασίου.


Πλεονεκτήματα:
1. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
2. Ιδανικό για μικρά κτίρια
3. Οικονομική λύση


ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο.


Οι «συμβατικοί» ανελκυστήρες με μηχανή και αντίβαρο που κατασκευάζονται από την εμφάνιση του ανελκυστήρα μέχρι την εμφάνιση του υδραυλικού ανελκυστήρα. Στους ανελκυστήρες αυτούς η μηχανή και ο πίνακας τοποθετούνται σε ξεχωριστό χώρο (μηχανοστάσιο) στο δώμα της οικοδομής.


Συνδυάζονται με μηχανή και πίνακα τεχνολογίας inverter (VVVF) και έχουν έτσι χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ομαλό ξεκίνημα και σταμάτημα στους ορόφους.


Χρησιμοποιούνται συνήθως σε κτίρια με μεγάλη κίνηση (νοσοκομεία, δημόσια κτίρια κλπ) και σε πολυώροφες οικοδομές.


Πλεονεκτήματα:
1. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
2. Ιδανικό για μικρά κτίρια
3. Οικονομική λύση


Μειονεκτήματα:
1. Ακριβότερη οικονομικά λύση σε σχέση με τον υδραυλικό ανελκυστήρα.

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

O ανελκυστήρας τύπου MRL είναι ένας ηλεκτροκίνητος ανελκυστήρας. Είναι ο πιο σύγχρονος ανελκυστήρας και τοποθετείται σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για μηχανοστάσιο. Τα μηχανήματα του είναι inverter vvvf για μεγαλύτερη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.


Πλεονεκτήματα:
1.Εξοικονόμηση χώρου στο κτίριο
2. Σύγχρονη τεχνολογικά λύση
3. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
4. Ιδανικό για κτήρια που δεν έχουν μηχανοστάσιο


Μειονεκτήματα:
1. Ακριβότερη οικονομικά λύση και από τις δύο προηγούμενες.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ

Σε περιπτώσεις Α.Μ.Ε.Α. μελετούμε τις ανάγκες σας και προσφέρουμε αναβατόριο σκάλας ή αναβατόριο κατακόρυφης κίνησης με πλατφόρμα. Πρόκειται για πιστοποιημένες κατασκευές σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία των μηχανών. Τυχόν παρεμβάσεις και αλλαγές απαιτούν την έκδοση εκ νέου πιστοποιητικού. Η κίνηση γίνεται με μικρή ταχύτητα για λόγους ασφάλειας. Προσφέρουμε συστήματα και με κλειστές καμπίνες.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

Οι ανελκυστήρες αυτού του τύπου είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τοποθετούνται σε βιομηχανικά κτίρια και εξυπηρετούν μικρά και μεγάλα φορτία. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων αυτού του τύπου. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται και οι ανελκυστήρες «σερβιτόροι-φαγητών».

texniki ypostiriksi

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η άμεση και ακριβής τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα, είναι από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

Παρέχεται η δυνατότητα επιδιόρθωσης βλάβης επί 24ώρου βάσεως 7 μέρες την εβδομάδα άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Μέσος χρόνος ανταπόκρισης σε κάθε βλάβη λιγότερη από 90 λεπτά.

pistopoihsh

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικού για κάθε ανελκυστήρα,είτε παλαιό είτε καινούριο και ανεξαρτήτως του χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Όλοι οι εγκατεστημένοι ανελκυστήρες πρέπει να διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση  για να εξασφαλίζεται το απαραίτητο επίπεδο ασφάλειας  χρήσης τους. Πρέπει να επανελέγχονται τακτικά έτσι ώστε να βεβαιώνεται η καλή τους κατάσταση και η ασφαλή λειτουργία τους.